Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatotok van a...

Milyen tapasztalatotok van a cigányokkal?

Figyelt kérdés
Munka, barátság, párkapcsolat terén?
2015. szept. 11. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy izé, Snétberger, Tony Lakatos, Váradi, stb. , világhírű zenészek. Nem kell mindenkit leírni, van rossz, itt is , ott is. Volt cigány gengszter főnököm, az adott szavát megtartotta, míg a fehér főnöknőm, átbasott (Erdei Mari). Most akkor ki a cigány?
2015. szept. 12. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es gondolom te is ezekhez az abortusz szökevényekhez tartozol,írhatsz bármit akkor is dögöljön meg mind.Okosabb vagyok és tudod miért? Mert "szórakozásból 14 évesen úgy megvertek,megjegyzem ismeretlenek! hogy a saját ballagásomon nem tudtam részt venni.Bicikliztem,ők meg autóval üldöztek,nem vették el semmim,csak megvertek,mert nem tetszett a pofám alapon.Amennyiben nem lennél koszlidérc,remélem egyszer téged is úgy megvernek hogy a kórházba kötsz ki. Halál az összes elfajzottra.
2015. szept. 13. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!