Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogy álltok az arab emberek...

Ti hogy álltok az arab emberekkel?

Figyelt kérdés
Mivel én személy szerint nagyon rühellem őket. Voltam már arab országokban, és ha ránézel egy arab emberre, egyszerre lerí róla a tömény agresszió. Nincsenek tekintettel az emberekre, akaratosak, civilizálatlanok, agresszívak, manipulálják, átvágják az embert, és egyszerűen fenyegetve érzed magad köztük, aztán most meg ide is jönnek be, Európába... Az arabok többsége a legrosszabb emberfajta, és ezt tapasztalatból mondom.
2015. szept. 6. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Kényszerből mentél az országukba?
2015. szept. 6. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nyaralni. Egyébként ha érdekük kinyalják az ember seggét, utána meg...
2015. szept. 6. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Akiket én ismerek, azok elég lusták. Nálunk élnek páran a városban, nem most jöttek, már régóta itt vannak. Szeretik lógatni a lábukat, miközben a nők dolgoznak. Egy családi barát férje is arab.

Én agresszivitást nem látok bennünk. Szinte mindenhol a nő hordja a nadrágot. De ez talán azért is lehet, mert itt a nő van "otthon", jobban ismeri pl. a különböző ügyintézések szabályait. De azt sem mondanám, hogy nem sikerült beilleszkedniük.

2015. szept. 6. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a bevándorolt arabok másabbak lehetnek, mint akik a saját országukban vannak. Én itthon nem ismerek arabokat, de nem is szeretnék.
2015. szept. 6. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak nem "võlegényt" mentél keresni és nem jött be?:):)

Inkább foglalkozzál a dolgaiddal,mindenhol vannak jó és rossz emberek.

2015. szept. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!