Ti hogy álltok az arab emberekkel?
Figyelt kérdés
Mivel én személy szerint nagyon rühellem őket. Voltam már arab országokban, és ha ránézel egy arab emberre, egyszerre lerí róla a tömény agresszió. Nincsenek tekintettel az emberekre, akaratosak, civilizálatlanok, agresszívak, manipulálják, átvágják az embert, és egyszerűen fenyegetve érzed magad köztük, aztán most meg ide is jönnek be, Európába... Az arabok többsége a legrosszabb emberfajta, és ezt tapasztalatból mondom.2015. szept. 6. 14:33
1/5 anonim válasza:
Kényszerből mentél az országukba?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nyaralni. Egyébként ha érdekük kinyalják az ember seggét, utána meg...
2015. szept. 6. 14:38
3/5 anonim válasza:
Akiket én ismerek, azok elég lusták. Nálunk élnek páran a városban, nem most jöttek, már régóta itt vannak. Szeretik lógatni a lábukat, miközben a nők dolgoznak. Egy családi barát férje is arab.
Én agresszivitást nem látok bennünk. Szinte mindenhol a nő hordja a nadrágot. De ez talán azért is lehet, mert itt a nő van "otthon", jobban ismeri pl. a különböző ügyintézések szabályait. De azt sem mondanám, hogy nem sikerült beilleszkedniük.
4/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a bevándorolt arabok másabbak lehetnek, mint akik a saját országukban vannak. Én itthon nem ismerek arabokat, de nem is szeretnék.
2015. szept. 6. 14:45
5/5 anonim válasza:
Csak nem "võlegényt" mentél keresni és nem jött be?:):)
Inkább foglalkozzál a dolgaiddal,mindenhol vannak jó és rossz emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!