A menekültekkel együtt jöhetnek magyar országra terroristák?
Igaz énszerintem mi nem vagyunk az iszlám terrorszervezet célkeresztjében de amiket láttam netten képeket meg amit a budapesti pár hetes tartozkódásamból láttam az az hogy akár veszélyben is lehetünk.
Vannak olyan képek amiken egy volt terrorista van aki már magyarországon tartózkodik.
De az igazán megdöbbentő képsorozat az ez [link]
Szerintetek magyarországon lehetnek terror támadások?
A lehetősége nem zárható ki. De ha jönni akarnak, ahhoz nem kell menekült áradat.
Ez az eszme sajnos nagyon terjed a vilgon. Még ott sem kell élni ahhoz, hogy valakit megfertőzzenek vele. Akár a szomszédod is lehet "alvó sejt". Pont ezért ennyire veszélyes.
"Sőt, inkább még ők próbálnak hadra fogható embert toborozni Európa területéről, nemhogy ide küldenének bárkit is. Ebből kifolyólag idén már semmiféle európai megmozdulásuk nem várható, magyarországi meg pláne nem."
Jobb, ha nem vonsz le legközelebb ilyen messzemenő következtetéseket... Gondolom feltűnt mi történt Párizsban és Brüsszelben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!