Szerintetek ciki ahogy a muszlim nők öltözködnek?
Kb.: 20 éves információ: amerikai tudósok megmérték, hány fok van a látszólag nagyon meleg burnusz alatt. Meglepődve tapasztalták, hogy sokkal hűvösebb van, mint a szabadban.
Gondolom, a csador alatt sem lehet melegebb . . .
Kiknek öltöznek? A párjuknak. Nekem nem volt alkalmam megfigyelni muszlim nőt, de egy ismerősőmnek igen. És azt mondta, még csadorban is sokkal igényesebbek mint akármelyik európai nő. Gyönyörűen vannak sminkelve, festve a körmük, a lábukon szintén és arany kar és bokalánc rajtuk. A csador nem sokat ront az összképen.
És ha a magyarokhoz hasonlítjuk őket, nézz körbe, majdnem minden magyar nőn hát legyünk finomak van egy kis felesleg és ettől függetlenül csipőnadrágot és testhez álló pólót viselnek, és ha leülnek, mert leülnek még a fenekük közepe is látszik. Egy csadoros nő, nem hiszem, hogy van olyan hányingert keltő, mint ezek az egyébként fiatal lányok.
Én muszlim nő vagyok.
Büszkén viselem a talpig takaró fekete ruhámat, mert nem az emberek ízlésének akarok megfelelni, csak az Istennek. Ha a férjem azt kérné, hogy ne így járjak az utcán, azonnal elválnék tőle!
én egy fiatal muszlim lány vagyok és bodogan ordom a fejkedo meg a csadort az utcán sot még a suliba is bár ott a csadort leveszem.
szerintemm a magyarországi nem muszlim nok oltozkodnek cikin mert ha eulnek kilátszik a fenekuk stb stb stb.
én mesztelenul érzem magam a csadorom meg a fejkendom nélkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!