Ez miért van így?

Figyelt kérdés
A migránsokkal van teli a média, az újság, a minden. Magyarország mindig a rosszat kapja. Gondoljunk vissza a háborúkra, a tatárjárásra...stb. Most mi állítjuk meg a migránsokat, ide regisztrálják be őket, csak azt nem tudom miért. Beregisztrálják őket, tovább mennek Németországba, Franciaországba, onnan visszaküldik őket Ide, ahova regisztrálták. Miért nem lehetne tovább küldeni őket, nem itt feltartóztatni, meg táborokat építeni nekik. Milliókba, milliárdokba kerülnek nekünk, az államnak ezek az emberek, kikért nem vagyunk felelősek. Nincs olyan híradás, ahol ne említenék meg őket. Az előbb néztem a híradót, éppen róluk szólt a hír, és ahol voltak Magyarországon szemetet hagytak maguk után. Betegségeket hoznak be magukkal. Most meg ötezer fős csoport halad Mo. felé. Ezt hogy fogják megoldani? Persze, egy részben sajnálja őket az ember, mert háború van a hazájukban, de akkor menjen a szomszédos országokba. Meg hallottam, hogy akár 100 millióan jöhetnek erre. Mit fognak velük csinálni, ha visszaküldik őket? Hová rakják?

2015. aug. 25. 21:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!