Ez csak az én ismerőseimnek a mániája a facebook-on, vagy általánosan elterjedt? Mit lehet erre reagálni?
Nem vagyok egy nagy facebook-os. Ritkán teszek ki képet a gyerekemről is, 2-3 havonta maximum, akkor is egyet-egyet.
Az utóbbi időben mindenféle szívecskét nyaldosó kutyusokat, meg szíves lufit tartó macit, rózsaszín nyuszikát, meg mit tudom én miket írnak kommentbe sokan, nem tudok mit kezdeni ezzel a jelenséggel, ez mi??!!
Aki kérdez valamit válaszolok, aki megdicséri megköszönöm, de ezzel nem tudok mit kezdeni... Illene? Írjam, hogy köszi a cuki lila kutyát?? :D
Ma raktam ki egy képet, eddig 5 ilyen állat van alatta kommentben... nem akarok bunkó lenni....
Nem vagyok fent 3 éve, de tudom, miről írsz.
Max. egy mosolyjellel honorálnám a dolgot. Én utálom az ilyen túlzásokat, látom lányom FB-oldalán...
amikor az ember nem tud mit írni, vagy nem is kellene írnia, de kedveset akar küldeni, akkor jön a matricázás.
hasonló ahhoz is, mint pl régen még ajándékal, vagy kedves szóval(személyesen) köszöntötték fel egymást az emberek, manapság pár sorral a Zinternetről.
szóval az interneten is vannak "kasztok" egy réteg, aki személyesen közöl, másik réteg, aki ír, harmadik réteg, aki matricáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!