Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem fényezik annyira...

Miért nem fényezik annyira magukat?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Vannak úgymond bűnözők, akik nagy vastag arany nyakast kidobják a nyaukukon, ki vannak gyúrva, csomó arany gyűrű stb..

Van olyan ismerősöm, aki nagyon nagyon sok pénzt keres, én másképp vagyok vele, mint mások, mivel régóta ismerem, amielőtt még ilyen gazdag lett volna. Drog és prostitucióban is benne van a keze, de a lényeg, hogy nem feszít aranyakkal stb..

Mindig farmer-ing vagy más elegáns öltözékbe van, elég drága órája van és egy Audi A6 mostani kiadás.

Többet is megtehetne, de mégsem fényezi magát, nem mutatja meg, hogy igazából mennyi pénze van. Úgy vettem észre a csoringerebb bűnözök fényezik így magukat csak ?

2015. aug. 21. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a drog és prostitúció "becses" tevékenység miatt nem feltűnősködik...
2015. aug. 21. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:

A "fényezés" fordítottan arányos az intelligenciával.

Azok teszik,akik azt képzelik, ezzel valamiféle megbecsültséget, elismerést, de legalábbis "felnézést" tudnak kivívni.

Aki a megbecsülést, tiszteletet másképp is képes kivívni, nem folyamodik ilyen szimpla megoldáshoz.

2015. aug. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!