Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Így koncertre? Auróra lesz.

Így koncertre? Auróra lesz.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sikeresen eltörtem a kezemet.

2 hét múlva Auróra koncert, egy helyi kocsmában. /Ők a kedvenceim. Nem szeretném kihagyni./

Az lenne a kérdésem, hogy elmehetek-e? Mondjuk nem is a kezem miatt aggódok, /a lényeg, hogy Metallica kőoncerte rendbe jöjjön/ maximum megint kezdődik elölről a gyógyulási folyamat... Hanem, hogy nem etikátlan? Tehát, ha ott vagyok, akkor nyilván irány az első sor... Csak nem akarok senkinek fájdalmat okozni. :)

16/F

2010. márc. 9. 20:11
 1/2 anonim válasza:

nyugodtan elmehetsz, hidd el senkit sem fog zavarni.

nemegyszer láttam törött kézzel, lábbal koncerten embereket.

2010. márc. 9. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Etikátlan??? Amikor acélbetétes bakancsban veretjük a pogót, akkor nem hiszem, hogy egy gipsz komoly gondot okozhat :D

Nálunk most vasárnap (igen, vasárnap) lesz Auróra... szombaton meg szülinapi-névnapi csoportos banzáj :D Mozgalmas hétvége elé nézek :D

2010. márc. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!