Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mások szerint is elrontott...

Mások szerint is elrontott nemzedék vagyunk? (1989-ben születtem)

Figyelt kérdés
Undorodom a saját nemzedékemtől meg a mostani tizenévesektől is. Lenézem őket. Nekik a pénz az jó dolog, mert tudnak egy jót bulizni, de a munka az nekik bűzlik. Legfeljebb csak akkor képesek dolgozni, ha van lehetőségük külföldön dolgozni, addig itthon meg az öregek és nyugdíjasok dolgoznak helyettük. Semmit se tudnak. Szánalmasak és elcseszettek vagyunk.

#srzswge
2015. aug. 18. 17:21
 1/4 A kérdező kommentje:

Meg azt is bánom, hogy nem 20 évvel korábban születtem. Akkor legalább én sem lennék ilyen. Keményebb fából lettem volna faragva.

Legszívesebben azt csinálnám a korombeliekkel, hogy mindegyiknek a hátára tennék egy 25-30 kilós táskát és fussanak fel egy hegyre. Aki meg lemaradna, azt addig verném, amíg fel nem jut.

2015. aug. 18. 17:24
 2/4 anonim válasza:
100%
Ez nem igaz! A tömegember ilyen! Van rengeteg normális egyedi ember is csak keresni kell őket :D
2015. aug. 18. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

És te miért nem teszed? Egyéniség vagy (bár a véleményed... na mindegy), tehát tegyed azt amit akarsz. Ha keményebb fából akarsz lenni, eddzél, rakjál a hátadra 30 kilós táskát, és fuss a hegyre.

És szokjál le más életéről. Foglalkozz a sajátoddal.

2015. aug. 18. 17:35
 4/4 anonim válasza:

Haver, korod-béli vagyok és egyet kell értenem veled, részben, ugyanakkor lényeges az hogy nem csak rád vonatkozik, minden nemzedéknek megvan a maga hulladéka, és minimális benne az egyéniség, aki nem amolyan tömeg-gyártott tömegvéleményes tömeg-buta, bár talán tényleg, nemzedékről-nemzedékre egyre kevesebb az aki egyéniség, ennek persze sok oka lehet, de ez más téma.

A lényeg nem más, mintsem az hogy van a csordányi barom, bőgnek és mennek a kijelölt úton, de mindig van egy pár a szélén aki látja hogy a csorda a szakadékba rohan és ő maga megpróbál szólni, tenni ellene vagy kilépni a csordából, csakhogy mindenki más leugatja, ez a buta "csordaszellem" ami talán egyre inkább jellemző a mai világra.

Persze sokféle van a csodában, de csak nagyon kevés az aki nem tartozik sehová és átlátja az egész helyzetet.

(nem sorolandóak ide azok a szélsőségesek akik kisebb-csapatba verődve bőgnek hogy ők milyen egyéniségek ... egy kisebb csoportban, mégis a nagy-csordában haladnak tovább)

2015. szept. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!