Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mások szerint is elrontott...

Mások szerint is elrontott nemzedék vagyunk? (1989-ben születtem)

Figyelt kérdés
Undorodom a saját nemzedékemtől meg a mostani tizenévesektől is. Lenézem őket. Nekik a pénz az jó dolog, mert tudnak egy jót bulizni, de a munka az nekik bűzlik. Legfeljebb csak akkor képesek dolgozni, ha van lehetőségük külföldön dolgozni, addig itthon meg az öregek és nyugdíjasok dolgoznak helyettük. Semmit se tudnak. Szánalmasak és elcseszettek vagyunk.

2015. aug. 18. 17:21
 1/4 A kérdező kommentje:

Meg azt is bánom, hogy nem 20 évvel korábban születtem. Akkor legalább én sem lennék ilyen. Keményebb fából lettem volna faragva.

Legszívesebben azt csinálnám a korombeliekkel, hogy mindegyiknek a hátára tennék egy 25-30 kilós táskát és fussanak fel egy hegyre. Aki meg lemaradna, azt addig verném, amíg fel nem jut.

2015. aug. 18. 17:24
 2/4 anonim válasza:
100%
Ez nem igaz! A tömegember ilyen! Van rengeteg normális egyedi ember is csak keresni kell őket :D
2015. aug. 18. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

És te miért nem teszed? Egyéniség vagy (bár a véleményed... na mindegy), tehát tegyed azt amit akarsz. Ha keményebb fából akarsz lenni, eddzél, rakjál a hátadra 30 kilós táskát, és fuss a hegyre.

És szokjál le más életéről. Foglalkozz a sajátoddal.

2015. aug. 18. 17:35
 4/4 anonim válasza:

Haver, korod-béli vagyok és egyet kell értenem veled, részben, ugyanakkor lényeges az hogy nem csak rád vonatkozik, minden nemzedéknek megvan a maga hulladéka, és minimális benne az egyéniség, aki nem amolyan tömeg-gyártott tömegvéleményes tömeg-buta, bár talán tényleg, nemzedékről-nemzedékre egyre kevesebb az aki egyéniség, ennek persze sok oka lehet, de ez más téma.

A lényeg nem más, mintsem az hogy van a csordányi barom, bőgnek és mennek a kijelölt úton, de mindig van egy pár a szélén aki látja hogy a csorda a szakadékba rohan és ő maga megpróbál szólni, tenni ellene vagy kilépni a csordából, csakhogy mindenki más leugatja, ez a buta "csordaszellem" ami talán egyre inkább jellemző a mai világra.

Persze sokféle van a csodában, de csak nagyon kevés az aki nem tartozik sehová és átlátja az egész helyzetet.

(nem sorolandóak ide azok a szélsőségesek akik kisebb-csapatba verődve bőgnek hogy ők milyen egyéniségek ... egy kisebb csoportban, mégis a nagy-csordában haladnak tovább)

2015. szept. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!