Mi bajuk van az embereknek a négerekkel?
Mert nincs a földön olyan ország, ahol nem a negrókkal van a gond.
Vidéken elmegyek a boltig, az biztos hogy beszól egy cigány valamit.
Vidékről felmegyek Pestig ott vagyok egész nap (majdnem csak) kínaiakkal találkozom. Nem szólnak be, nem énekelgetnek, nem pisál a gyerek az utca közepén, nem vágnak rám pofákat.
Ott van nekik Afrika meg Amerika.
Érjék be ennyivel, nem kell több negró az országba.
Vagy jó, jöjjenek ide, én meg elmegyek Kínába vagy Dél-Koreába és kész. Nem problémázom ezen, de rám senki nem fogja rákényszeríteni a negrókat. Inkább elmegyek kapálni a Himalaya lábaihoz, köszönöm.
Szerintem Amerika a hibás.
Ő tette divattá a multikultit.
Persze azzal nem számolt, hogy a sok különböző nép a szokásaik és viselkedésük miatt nem fognak kijönni egymással. És így lett Egész Európa és Amerika a Káosz Birodalma. Persze Amerikában egy darabig még megvolt a fehér és a fekete ember, de mostanában kezdem csak látni, főleg a rendőrségi dolgoknál, hogy sok fehér rendőr lő le fekete fiatalokat. Hogy jó okkal avagy sem az mellékes.
Igazság szerint az úgy tökéletes és egyáltalán nem feszélyez sok embert ha mondjuk itt lát egy németet vagy egy koreait. Amíg egy más fajból csak 1-2 képviselő jelenik meg, addig senki se zavar. A gondok ott kezdődnek ha rengetegen megjelennek. Meg így megjelenik az elnyomástól való félelem és mondtam igen, a fő gond az, hogy a sok különböző népnek, sok különböző szokása, gondolkodásmódja van. Nem beszélve a szélsőségesekről, akik úgy gondolják hogy nekik mindent szabad. De az egész multikulti tulajdonképpen jó lenne, szóval az ötlet maga jó volt. Csak azt kellene csinálni akkor, hogy minden nép hagyjon fel az ő saját gondolkozásmódjával. Miért? Azért mert ha minden nép felhagy vele, akkor tudnának alkalmazkodni, el tudnák viselni egymást. De úgy hogy minden népnek más szokásai, viselkedési formája van így ez meddő dolog.
Nagyon egyszerű bajuk van. Annyira keveset tudnak, hogy már ez a másság is megrémíti őket. Fogalmuk sincs, mit tegyenek. Ezért utálnak mindent, ami nem olyan, mint ők. Abban a tévképzetben élnek, hogy ha szemmel nem tudnak különbséget tenni, akkor nincs is. És akkor mind olyan, mint ők.
Ez nagyon nagy probléma ám. És ezen semmiféle szétválasztás, elkülönítés és egyéb nem segít. Már tudják, hogy van más. És örökké attól rettegnének, visszatér. Szóval az ilyen problémákat kizárólag iskoláztatással lehet kiküszöbölni. Már csak azt kell kitalálni, mitől fognak ott tanulni (ezt majd legközelebb árulom el, nem szeretnék hirtelen nagy rettegést).
Nem a bőrszínükkel van a baj ,hanem a viselkedésükkel.
Persze vannak kivételek.
UI: Egyáltalán nem vagyok rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!