Hogyan mentsük meg a várost?
A városba, ahol lakom, szeméttelepet szeretnének építeni. Elég közel lenne a házunkhoz.
A telep 1000 méteres körzetében 2 (!!!) óvoda is van.
Nem elég a Coca Cola gyár, amit x éve építettek, szintén közel a két óvodához.
A telep építése után, büdös lesz, ráadásul szinte mindennap kukásautók mászkálnak majd az utcában, a levegő szennyezett lesz, a talaj pusztulásba indul, a házakat senki.nem fogja megvenni, mert ki.költözne olyan helyre, ahol szeméttelep van a közelben?
Tehát kérlek segítsetek, hogyan menthetnénk meg a városr, már a Greenpeace-nek is írtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves 1. Válaszoló.
Én nem láttam ott Őket, hazudni nem szeretnék.
Kedves 2.! Szerintem te csak a válaszokra reagálni.jöttél.
Kedves 3.! Szerintem vehetnéd a fáradságot és átmehetnél, máshova kommentbetyárkodni, mert ezt egy komoly kérdésnek szántam.
THENX!
A lakosságnak mindenféleképpen össze kell fogni.
- Szervezkedni kell személyesen is, és manapság már a facebookon is.
- Fontos a folyamatos nyilvánosság, amit persze nem könnyű elérni. Folyamatosan akciózni kell.
- Aláírásgyűjtés! Minden törvény adta lehetőséget meg kell ragadni. Közmeghallgatást, helyi népszavazást kell kezdeményezni.
- Meg kell nyerni egy-két jogászt az ügynek, akik átlátják a jogi helyzetet, és megtalálják, hol lehet fogást keresni rajtuk.
- Meg kell keresni külön-külön az önkormányzati képviselőket, a terület parlamenti képviselőjét, megyei önkormányzatot, minden illetékest. Akkor is, ha nem fognak támogatni, de legalább lássák, hogy vagytok.
A Zengőn is és a Tubesen is meg tudták akadályozni a civilek a NATO-lokátor építését. Nektek is van esélyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!