Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Túlzást vagy valóságot szemlél...

Túlzást vagy valóságot szemléltet a farmokról?

Figyelt kérdés
Eléggé elrettentő tartalom [link]
2015. aug. 13. 07:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túlzás,de biztos,hogy nem az Eu-ban készültek a videók. Itt már nagyon szigorú ellenőrzések vannak,nem engedhetik meg,hogy ilyet csináljanak. (Legalább is nagyon remélem). De biztos,hogy vannak még ilyen helyek..:( Engem már az is kiborít,amikor látom az állatszállító kamionokat (félig kilógó,beakadt szárnyú csirkék, meg a marháknál is a rácson át egyszer pont a szemembe nézett egy boci és olyan rémület volt a szemeiben hogy el is bőgtem magam. :( Tudom,hogy máshogy nem lehet,meg ő csak egy haszonállat, blablabla..de engem akkor is megvisel az ilyesmi.
2015. aug. 13. 08:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!