Árokpart kérdése:
Mi lehet ennek a zenének a pontos címe?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kevés konkrétumot tudok róla adni és lehet, hogy nem is lesz könnyű megválaszolni ezért előre bocsánatot is kérek. Szóval egy 1992 környékén nagy sikert arató rock együttesnek a száma amit tudok belőle a szövegéből egy keveset azt leírnám. I want understand i want make me feel : ohh oh ho hohoho oh ho ho ho hohoho hohoho. Tudom, hogy nagyon kis butának tűnik amit ki értettem belőle lehet, hogy nyelvtanilag is pontatlan aki esetleg mégis ilyen kevés információ alapján felismeri nagyon kérem adja meg a címét vagy linkelje be mert nagyon szeretném meghallgatni. Ígérem fogom tanulni az angolt mert ez teljesen jogos kritika de most csak ennyit értettem ki a zenéből. 4-3n játszanak a zenekarban annyit tudok és nagyon magas tenor hangon vezetik fel a számot. Előre is köszönöm szépen.2015. júl. 27. 12:04
1/2 A kérdező kommentje:
4 férfi játszik a zenekarban.
2015. júl. 27. 12:05
2/2 anonim válasza:
Nem teljesen stimmel a leírásoddal, de a ohohohohoh alapján lehet, hogy erre gondoltál: Rolling Stones - Sympathy For The Devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!