Cosplayesek! Elárulnátok nekem valamit?
Félre ne értsetek, én nagyon szeretem, és tisztelem azokat, akik cosplayeznek, neten szoktam cosplayeket nézni, szeretem az igényesen elkészített cosplayeket, amik tényleg pontosan olyanok, mint az anime/rajzfilm/játék karakter, De miért az a lényeg a csajoknál, hogy minél kevesebbet takarjon a szerkó? Egyre inkább csak olyanokat látok, hogy bikininél falatnyibb kis páncélban vagytok. Tudom, vannak ilyen játék karakterek, de csak ilyesmit csinálni szerintem túlzás.
A múltkor meg pl. k***vásított disney hercegnő cp képeket láttam, azok is ilyen falatnyi semmiben voltak. nagyon elszomorított, hogy gyerekkorom kedvenc mesehőseit ilyen r*b@ncszettben láttam. Mért kell ez a feltűnősködés? Mért kell még ennek is ilyen szexistának lennie?? Mért nem lehet igényes a cosplayezés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!