Hogy lesz valakiből zeneszerző?
17 éves vagyok, 4 éve zongorozám és úgy érzem, hogy szeretnék a színház világával és musicalekkel foglalkozni egész életemben! Vannak saját szerzeményeim, az ismerősöknek tetszenek, de tudom ez nem 100%-ig biztos támpont. Történeteim is vannak,
Milyen iskolába menjek ahol megtanítanak zenét szerezni, vagy hogy érjem majd el, hogy felfigyeljenek rám, megismerjék a "műveimet" és színpadra kerüljenek? Olyat láttam egyetemeken, hogy zongora előadóművész, de csak ez az egyetlen járható út?
Hogyan lesz valaki költő? - kérdezte Petőfi(Petrovics) Sándortól az újságíró. -A költő nem lesz, hanem születik -hangzott a válasz.
Lényeg: Ha annak születtél, hajtani fogod, és az leszel. Én bíztatlak!
Én például szintén foglalkozok zeneszerzéssel. Én sem tanultam sehol. Mindent autodidakta módon sajátítottam el.
De nekem is van pár pozitív visszajelzésem (még zenetanártól és hegedűművésztől is persze nem biztos hogy ennek nagy jelentőséget kell tulajdonítani). Én is valahogy szeeretnék ebben fejlődni. Középiskolai tanulmányaim mellett diákmunkáztam éjszakánként, hogy hegedű magántanárhoz járhassak (sajnos azóta már csak itthon képzem magam, ha van időm). De én is szeretnék kiteljesedni ebben, mert úgy érzem, ez az, amit szívesen csinálnék, de állandóan azt hallom, hogy ebből nem lehet megélni meg ilyesmi. Én sem ismerem pontosan, hogyan tudja menedzselni magát egy zeneszerző, de addig is hobbyként csinálom. Én még Bartók Bélát néztem. Igazából nem tudom, ezek milyen tandíjakba kerülnek. De ez nekem pl akadályt jelent. Ha érdekel egy pár zeném:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!