Ópusztaszer környékén, és Csongrád megyében miért van olyan sok tanya eladó?
Az emberek elszegényednek. Ha egy tanyán élsz, nincs munkalehetőség vagy baromi sokat kell utaznod, hogy munkába menj, egyszerűbb beköltözni egy községbe vagy városba.
A menekülteknek ehhez semmi köze.
Erre nincsenek menekültek... Szerintem inkább Ásotthalom-Mórahalom-Röszke területén.
Kistelek külterületén lakunk,nagyon jó erre.Még "kisebbség" sincs felénk.
Nem tudom,Ópusztaszer felé mi a helyzet e téren.
Mi már 5 éve élünk tanyán,út mellett,buszmegálló közelében.
Ez egy tanyasor,ahol lakunk,nem valami kihalt 2 km-re se laknak rész.
Nagyon szeretjük,van szomszédunk,kellő távolságban.Minden telken van ház.Házhoz jár a posta is(nem a zöld ládák vannak kilométerekre).Télen ha nagyobb hó esik,eltakarítják,ha igény lenne rá még vezetékes internetünk is lehetne (van,akinek be van kötve erre,nekünk nem kell,jó a mikrohullámú vagy a mobil is)
Szerintem környék és ház függő,hogy jó-e tanyán.Itt jó,nem költöznénk be faluba.
Innen jó a buszjárat is,jobb,mint a környező falvakból,mert fővonal mellett lakunk.A ház összkomfortos,semmire nincs panaszunk.
Lehet,hogy olyan házból van több eladó,amiben nincs villany,vagy nagyon fel kell újítani,kihaltak az idősek,messze van mindentől stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!