Szerintetek megéri átmenni suliba Németországba?
Figyelt kérdés
Átmennék ott folytatni a gimit, leérettségizni, továbbtanulni, de nem tudom, megérné-e. A családom távol lenne, egyelőre ez az, ami leginkább visszatart. Illetve drága is. Viszont sokkal több lehetőségem lenne és imádom is az országot, a németet. Ti mit gondoltok?2015. júl. 9. 19:09
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom. Azért hasznos az, amit a gimnáziumban tanulsz,kár lenne ha alig értenél belőle valamit.
Inkább menj ki egyetem első 1-2 éve után, talán még valami ösztöndíjat is össze tudnál rá szedni.
2/2 anonim válasza:
Jobb ötlet, ha itthon érettségizel, és az egyetemet végzed kint. A nyelvet jól kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!