Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez szép név? (Lent)

Szerintetek ez szép név? (Lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek a Soma szép név?Van Soma nevű ismerösötök?
2015. júl. 9. 12:43
 1/7 kiki2001 válasza:

Szep nev

igen van soma nevu ismerosom :)

2015. júl. 9. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez becenévnek tűnik inkább, mint névnek.

Nem tetszik névnek. De becenévnek jó.

2015. júl. 9. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem borzalmas név. Nincs benne semmi zeneiség, nem utal semmi magasztosra és nemzetközi környezetben is nehezen használható.
2015. júl. 9. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a fő problémám az vele, hogy elsőre el se lehet dönteni, hogy nő vagy férfi név.
2015. júl. 10. 01:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez hatalmas nagy hülyeség.Ugyan az mintha az Ádám névre mondanád azt hogy női név,szerinted egy lányt somának fognak hívni csak azért mert van egy "Soma mama " nevezetű nő akiknek ez a BECENEVE?
2015. júl. 10. 07:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ádámot azért sokkal gyakrabban hallja az ember, és köztudott, hogy férfi név.

Miron pl, most ezt mond meg, hogy szerinted fiú vagy lány név?

Amúgy férfi, de szerinted ki mondja meg róla elsőre, szerintem 90%-nak a Mirella ugrik be mellé.

Soma ugyanilyen, elsőre eléggé eldönthetetlen.

2015. júl. 10. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Oldjuk meg ezt a problémát egyszer s mindenkorra! Mostantól a Soma női verziója a Somina, a nagyon férfias férfi változata pedig a Somó. Téma lezárva!
2015. júl. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!