Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Szürke Ötven Árnyalata című...

Kocsisné Zöld Erika kérdése:

A Szürke Ötven Árnyalata című filmnek lesz folytatása? Jó lenne, mert szerintem nagyon jól sikerült és kíváncsi lennék rá. A könyvet még nem olvastam, de lehet nekikezdek annak is.

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Lesz, ugyanis a regény is 3 részes.

Viszont a rendező és a főszereplő csávó is kilépett a produkcióból.

2015. júl. 9. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Tuti hogy lesz, mert a bevétel az első számukra, persze a minőség más kérdés de sajna nem ismeretlen jelenség a filmes világban hogy egy remek filmnek egyre rosszabb folytatásai jönnek míg lehet belőle bevételt kisajtolni.
2015. júl. 10. 01:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap azt olvastam,hogy a főszereplő marad,a rendezőről nem is hallottam,hogy kilépett.Reméljük jó lesz a folytatás és ugyanazok a szereplők maradnak!Esetleg valakinek megvan a trilógia?Mert most,hogy csődbe ment az Ulpius-ház,mindenhonnan elkapkodták!
2015. júl. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!