Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vajon ki lehet az a titokzatos...

Vajon ki lehet az a titokzatos "Te"?

Figyelt kérdés
Láttam Alföldi Pride-os beszédét...
2015. júl. 8. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
A rézfa szú bagoly
2015. júl. 8. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Na, pont, hogy nem ilyen bunkó kommenteket várok... a saját kíváncsiságom miatt kérdeztem, egyébként nem vagyok újságíró vagy paparazzi, hogy innen lopjam a következő cikkemhez a témát, pusztán felkeltette az érdeklődésemet... nem élnék vissza vele.
2015. júl. 8. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy kommentnek lett volna tartalmi mondanivalója, az egyes csak szójátékot mondott, úgyhogy nem volt bunkó. Amúgy miért nézegetel pride-os beszédeket?
2015. júl. 8. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Az origon olvasgattam, véletlenül láttam meg, gondoltam belenézek... kíváncsi voltam, milyen beszéde volt, mert azt hallottam, elég megosztó személyiség.
2015. júl. 9. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
És végül milyen személyiség? Érdemes volt elolvasni?
2015. júl. 9. 18:32
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintem jó beszéd volt, elgondolkodtató :)
2015. júl. 11. 19:34
 7/9 A kérdező kommentje:
De mégis, férfi vagy nő lehet az illető?
2015. júl. 15. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Mégis miről beszélsz?

Próbáltam rákeresni, Alföldi többnyire Tarlósról és saját magáról beszét: "engem gazdagít a másság" - na ezt gondoltam...

2015. júl. 15. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez a rész:

"És kedves Te, aki nem tudom, hogy itt vagy – e.

Amikor reggel felébredek és amikor este lefekszem, a világ omlik rám, attól, hogy máshol vagy.

Az elhagyottság, a kudarc fájdalma nagyon mély.

És nem számít, hogy Te, milyen nemű vagy."

2015. júl. 16. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!