Ki volt William Joseph (B. J) Blazkovic? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hallottam a wolfeinstein 3D/Old Blood/New Order nevű játékban szereplő B.J Blazkovic-ról.De vajon tényleg létezett?Az interneten nem találok a játékon kívűl semmit.Talán németország keze lehet benne,mert a játék,és a róla készült videók be vannak tiltva németországban.2015. júl. 2. 20:54
1/7 anonim válasza:
Senki, képzeletbeli karakter. Németorszég meg nem igazán szereti a nácis játékokat. Nem a kitalált főhőssel van problémájuk.
2/7 anonim válasza:
Ő volt aki egymaga győzte le az egész náci birodalmat, Hitlert is ő ölte meg, és egymaga ötszázezer tonna aranyat vitt el a náci erődökből. És megtalált minden titkos helyet is!
3/7 Shai-Hulud válasza:
Nem létező személy.
A játékot 1994-ben tiltották be, mert náci jelvényeket és dalokat használ, de 1999-ben enyhítették a tiltást, mert az indoklás szerint ez egy antifasiszta játék.
Jelenleg német forgalmazó nem szállítja a játékot, de Németországon kívülről, az EU-n belülről, Németországban is bárki szabadon megrendelheti.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudtam eddig a nagyrészt,a betiltást,azt nem,hogy 500e tonna aranyat szállított ki,pont most nézem az old blood végigjátszását
2015. júl. 2. 21:59
5/7 A kérdező kommentje:
De annyi minden volt a játékba,hogy nagyon érdekelt
2015. júl. 2. 22:00
6/7 A kérdező kommentje:
A játékot nem a náci birodalom ,ezzel németország fikázása miatt tiltották be?
2015. júl. 2. 22:03
7/7 A kérdező kommentje:
Állítólag öngyilkos lesz,de szerintem a léghajóját egy személy belülról felrobbantotta,ami a wolfschanze nevű játékban is volt.
2015. júl. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!