Tudnátok jó elesési technikát javasolni ami osztályprogram keretében előadott kis darab keretében veszélytelenül gyakorolható és bemutatható legyen?
Dublőr gyorstalpalót szeretnél neten keresztül egy ismeretlentől? A szülők el lesznek ragadtatva. :))
Nem kell élethűnek lennie az elesésnek, elég ha letérdel és lefekszik, nem kell túlbonyolítani. Mindenki érteni fogja így is.
> "A szülők el lesznek ragadtatva."
Ezt én úgy értettem, hogy hiába csinálod meg biztonságosra, hiába "tanítod" meg nekik, elég, ha csak egy szülőnek meg kell magyarázni a végén, hogy mi alapján gondolod biztonságosnak, hol van a szakember, ki vállal felelősséget, stb. Elhiszem, hogy a gyerekek szeretnék komolyan csinálni, de ami veszélyes, ahhoz vagy hívj szakembert (bizony pénzért), vagy kerüld meg az akadályt és válassz más megoldást.
Még egyszer: Hiába kapsz tippeket itt idegenektől, a felelősség a tied és a szülők ezt számon is kérhetik rajtad.
(Feltéve, hogy egy tanár vagy. Ha diák vagy, akkor most gondolkodjatok felnőtt módon, ha már komoly darabot akartok csinálni.)
"Mondjuk előbb karral tompít, aztán fenék"
Vagy inkább fordítva. :)
Látod, erre utaltam fentebb. Egy elírás, és kész a baj.
Köszönöm a tanácsokat.
Valóban a szülőkre is tekintettel kell lenni :)
Történt nemrég egy olyan eset, hogy az másodikos srác egyik srác már készült volna felmenni otthon az emeletre, hogy leugrik talán darwin díjat célzott meg.
Azért egy vastag matracot letett oda, ahova esni szándékozott volna.
A kisebb testvére szerencsére szólt a szüleinek, hogy valami nincs rendben. Nem tudom a szülei miért nem tanították meg nekik, hogy ember nem repülhet [valójában ezért szerette volna megpróbálni].
Alsósok még, akikről szó van.
(A karral tompít aztán fenék hasznos gondolat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!