Cüccögő, beszólogató cigányok ellen mit érdemes tenni?
3-4 nyikhaj, 40-50 kilós izomtrikós, vézna cigány minden nap provokálva cüccög, és beszólogat, amikor elmegyek mellettük (kb. 5-10 méterre). Mindezt fényes nappal.
Ha egyiket elkapom, azzal verem agyon a másik kettőt-hármat, nem fosok tőlük (szuflám is van 2-3 ilyen csomagra). De feltételesen vagyok szabadlábon testi sértés miatt (hasonló ügyből), ezért nem akarok magamnak bajt. Mit tegyek?
Tényleg tűrnöm kell szótlanul a kóstolgatást?
Úgy látszik, akkor nincs más megoldás, mint szótlanul, fogamat összeszorítva tűrni, hogy megaláznak. Nincs jogom arra, hogy önfeledten, szabadon, örömmel sétáljak a lakókörnyezetemben, mert nekik joguk van más embereket molesztálni. Ez lesújtó.
Vagy marad az erőszak, és akkor legalább az ember lelki békéje megmarad, mert helyrebillen a morális egyensúly. Csak hát amiatt magam sodorhatom bajba, tehát máris felborul.
Igen, hát az erődemonstráció ötlete jó, csak ha ők mindig többen vannak, én meg csak néhanapján, akkor az talán visszájára fordulhat. Nem tudom...
A szívem mást diktál, mint az eszem. Rövidre zárhatnám az egészet 5 perc alatt, de nem szeretném erőszakkal megoldani, ha nem muszáj. Persze, ha bármely családtagomat éri inzultus, az azonnal eldönti a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!