Miért nézik le a másikat munkája miatt, vagy úgy alapból?
23 éves leszek, és sajnos ahol alkom nincsen lehetőség, hogy ott helyezkedjek el, ahol szeretnék. Középszintű végzettséggel takarító vagyok egy olyan üzletben, ahol velem együtt 6-an vagyunk. A munkatársaim állandóan lenéznek, nem jutok eszükbe, és kihagynak olyan dolgokból, ami nekem nagyon rosszúl esik. Nem mondanak el semmit sem, csak ha rákérdezek, nekem semmi nincsen megengedve, ami nekik igen (a saját mobilkészülékükön telefonálgathatnak, az üzletién hívják az ismerősüket, és teadélutánt tartanak, ha valamilyen akciós vagy kedvezményes cucc van, nekem nem szólnak). Viszont, ha önnálósulni szeretnék, akkor rögtön lehurrognak, és visszarántanak, hogy ezt nem tehetem meg, meg azt nem (pl, olyna mocsok van az üzletben, hogy nem moshatok fel csak egyszer, mert ne használjam az üzlet terhére ennyiszer a dolgokat, ugyanígy a söpréssel is ezt mondják, hogy heti egy söprés, meghogy koszos minden, de nem vehetek le semmit, mert magas lesz az üzlet költsége, stb.).
Már hülyének érzem magam, hogy mindenért szólnak, nyílvánosan megaláznak, de ha visszaszólok (mint azt legutóbb is tettem), akkor még én vagyok lehurrogva, hogy örüljek, hogy dolgozhatok.
Akikkel együtt dolgozom, közöttük akad, tőlem fiatalabb, és akad egy pár évvel idősebb is.
Felmondani nem mondok fel, mert itt ez az egyetlen munka van, ami még akad, lesz az esküvőm is, és arra is kell a pénz. 4 órában dolgozom, és kb. 40 eFt-ok kapok.
Véleményt szeretnék kérni! Előre is köszi a válaszokat!
Bocsánat, de nem szeretném híresztelni a dolgot, ezért nem mondom el, hogy hol van, és mi a neve. Bocsi, de tényleg nem akarom, nem azért mert hazudok, mert magamnak nem akarok ezzel bajt!
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
te egy értelmes, kedves ember vagy, a helyesírásod is tök jó :)
ez egy félállás, kezdj el a maradék idődben más munkákat is megpályázni. ha úgy érzed, elítélnének a jelenlegi munkád miatt, akkor hagyd ki az önéletrajzodból.
ja, és nagyon surmók ezek az emberek, ne is foglalkozzál velük.
velem diákkoromban viselkedtek így. volt vagy 8 elemije (ami önmagában nem szégyen egyébként), a lábát az asztalon tartotta, és ha bármikor megszólaltam, ilyet modnott: neked nem oszttotak lapot. nem volt hajlandó a nevemen szólítani, csak mókusnak stb. és nem egy hétig dolgoztam ott, sokáig. és ez egy távközlési cég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!