Szerintetek milyen zenéket kéne ide berakni? És mi a véleményetek róla?
Első vélemény: Fogalmam sincs miért olyan nehéz megtanulni linkelni. Fogod, kijelölöd, kimásolod, beilleszted. Felesleges munkát adsz a válaszolóknak, és nem mintha sokból tartana, de szerintem egy rendes linkre többre rámennek, mert lehet hogy valaki úgy van vele hogy "Jó, nem bírja normálisan belinkelni, én meg nem fogom kijavítgatni egyesével a betűket". Mert ha sokkal hosszabb cím lenne akkor azért gond lenne. Így még tűrhető, de a javaslat is megfontolandó a részedről szerintem.
Másodszor: Miért minket kérdezel a zenéről? Bizonyára vannak zenék, amiket szeretsz. Ide akármilyen jött-ment ember belinkelhet neked 92753 zenét, ha egyik se tetszik, mi az értelme? Olyat meg csak nem raksz ki, ami nem tetszik.
Harmadszor: Mint tumblr vélemény? Nem sok. Nekem nem tetszik a design, a háttér, a színek, semmi. A tumblr-ön automatikusan induló zenét is elutasítom, mert ha nem egyezik az ízlésünk vagy már épp hallgatok zenét, akkor idegesítő, ha állandóan le kell állítani. A fejléc "ijesztő", de nem ez a legjobb szó rá, szimplán talán csak irritáló. Én nem szeretem ha egyetlen egy oszlopba van rendezve minden, úgyhogy szerintem ezzel körülbelül mindent elmondtam.
Sajnálom, hogy nem sok jót tudtam szólni, de te az emberek véleményét kérdezted. Remélem elfogadod a negatív kritikát is.
DE hozzátenném hogy ez CSAK AZ ÉN véleményem, egy senkié, nem tudom miért vagy kíváncsi a senkik véleményére, mert a tumblr-ödnek úgy kéne kinéznie ahogy neked tetszik, ezáltal ez a kérdés felesleges és hülyeség. (Ne aggódj rajtad kívül még 2368726 ember feltette a sajátjáról, ugyan olyan hülyeségnek tartom). Én kielégítettem a vágyadat, viszont remélem nem mások tetszésére akarod formálni ezt az oldalt. Ha neked így tetszik, örülök neki és folytasd egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!