Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem könyvet ajánlai...

Tudnátok nekem könyvet ajánlai? 15/L

Figyelt kérdés
Szval mindigis utáltam olvasni, és mindig csak köttelezõket olvastam, kivéve az elõzõ nyàron, amikor ràvettek,h a twilightot olvassam el, ami annyira megtetszett, h végigolvastam az egész sorozatot, de azóta megint leàltam, és nm tom mit olvassak......tetszenek ezek a pirospöttyös könyvek, és fõként romantikusokat szeretem
2015. jún. 13. 08:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és lenne mégvalami, nemnagyon szeretnék könyvetvenni, így inkàbb könyvtárbol vennék ki, és gondolom a nagyon újjak nincsenek meg könyvtàrban, szval lécci ne olyat ajànljatok!
2015. jún. 13. 08:56
 2/7 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi az nagyon jo :)
2015. jún. 13. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Helyesírási szótárat mindenképpen.
2015. jún. 13. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Kertin Gier: Rubinvörös
2015. jún. 13. 10:41
 5/7 A kérdező kommentje:
1., és 3. válaszoló köszi :) 2..... hagy ne fűzzek hozzá semmit :o
2015. jún. 13. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Helyesen: hadd ne fűzz hozzá...
2015. jún. 14. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Harry Pottert. Most lehet kifogásolni, hogy milyen mű, de annak idején nekem nagyon megtetszett, és ez szoktatott rá az olvasásra. Utána kezdtem el komolyabb művek után nyúlni. Valahogy meg tudja az emberrel az olvasást szerettetni.
2015. jún. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!