Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tuttok jó pickupos shit...

Tuttok jó pickupos shit kezelő válaszokat ere? Anyád egy k*va.

Figyelt kérdés
Játék lényege hogy akármit mond a másik ne vedd komolyan. 10 jó választ attok nekem örökre meg értem miképp kell az ilyet kezelni.
2015. jún. 5. 02:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vagy csak tekerd fel a pickup-odban a zenét.

https://www.youtube.com/watch?v=K3SUPPeuRdU

2015. jún. 5. 14:44
 12/19 anonim válasza:

Na gyerünk, miért nem fejezed be, amit mondani akartál. Tudod mit, köszi az elismerést, az anyám tényleg egy k. jól kereső ember. Ha már mindenképp szlengezed itt a szádat! :D

Hé kérdező ha megkeresnek a moderációs munkatársak engem legyél elérhető, mert a mondat miatt amit kérdeztél moderátorok vizsgálják a hozzászólásomat, csak mert véletlen kiírtam azt a k betűs szót! :D

2015. jún. 5. 15:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Most elég hülyének érzem magam, csak én nem értem a kérdést?
2015. jún. 7. 16:30
 14/19 anonim válasza:

Lényeg az, hogy ha neked ilyet mondanának,akkor hogyan tudnád leszerelni úgy, hogy téged ne érjen atrocitás, de a másik blokkoljon le ne te.

De én majdnem megszívtam ezt a játékot, úgyhogy már többet nem írok! :)

2015. jún. 7. 16:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Úgy fest semelyikőtök sem érti igy a válaszok is mind rosszak. Az volna a lényeg hogy ne ara reagálj amit a másik reagál mert az a célja hogy be húzon a világába! Fontos tudatosítani hogy ez csak játék sose vedd komolyan. Nekem is nehéz meg válaszolni mondok egy példát ami szerintem nem rossz: Anyá* egy k*r*a. Jót evett kis tyúkból a szomszéd meg m*rges lett. Megy a hajam a szemedhez nem rám *erjeds*? *n*ád egy k*r*a! Ne hízelegj! Tehát bérmit mond mindig az számít hogy te miképp értelmezed. Na próbáljátok meg minél találékonyabakat mondtok annál jobb :D Ha a rekcióitokba vissza vágtok ezzel ő dominál titeket még ha nagyon frapáns és erőteljeset üttök akkor is ő határozza meg a világodat! Teljesen énsem értem abban reménykedem hogy ha látok sok ilyet akkor meg értem.
2015. jún. 7. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ide, de a "megvolt nekem anyád" típusúakra azt lehet mondani, hogy "ja akkor rád mondta, hogy öt centis a farkad".
2015. jún. 7. 17:18
 17/19 anonim válasza:
Ok! Utoljára írok ide! Bár elsőnek is ezt akartam írni! Csak akkor nem tud behúzni az ő világába, ha érzelmileg nem veszem fel, és nem megyek bele a h.lye játszmájába! Ergo, nem reagálok rá, nem beszélek vissza, csak szépen elsétálok mellette! Én is ezt fogom most tenni, ezzel a kérdéssel kapcsolatban! Én nem akarom megérteni az ilyet! Sziasztok! Jó filozofálgatást olyanon, amit szerintem tök felesleges megérteni! :D
2015. jún. 7. 19:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem is kötelez senki!
2015. jún. 8. 12:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok pénzt keres,kell a zsé.
2015. jún. 18. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!