Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy meleg imadat?

Mi ez a nagy meleg imadat?

Figyelt kérdés
Mar nem csak nyugaton, hanem Magyarorszagon is ha ki merem jelenti, hohy a homoszexualitas erkolcstelen, akkor meg en vagyok a rossz meg a homofob. Lassan mar az is jo ha valaki a haziallataval dug...
2015. jún. 4. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem imádattal tekintek rájuk, de nem is bántom őket. Az én felfogásom szerint a homoszexualitás teljesen normális dolog, inkább azokat nem értem meg, akik ezellen kampányolnak vagy erkölcstelennek tartják. Mi bajod származik abból, hogy valaki vele azonos nemű iránt táplál érzelmeket és szexuális vonzalmat?
2015. jún. 4. 12:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Semmi, lényegében nekem abból sem ha lóval vagy kutyával csinálja valaki. A probléma csak az, hogy attól még ez egyáltalán nem helyes, nem erkölcsös. A másik meg, hogy főleg az a bosszantó, hogy még kampányolnak is mellette, meg utcán csókolóznak, stb. És ezt gyerekek is látják, akikre nincs jó hatással.
2015. jún. 4. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem kérdező, ha kijelented, nem rossz vagy, hanem tudatlan. Nincs meleg imádat, csak emberek kölcsönös megbecsülése van abban az esetben, ha nem ártanak másoknak.

A melegek utálnák, ha imádnád őket, ők csak azt szeretnék, ha békén hagynád őket.

2015. jún. 4. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
2015. jún. 4. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

"És ezt gyerekek is látják, akikre nincs jó hatással."

Mert? Mi baja lesz? Ez nem fertőz, hogy elkaphatja! Minden buta ember ezt állítja, csak nem értem mi a jó Isten történik a gyerekeddel, ha lát 2 fiút csókolózni.. megáll a fejlődésben, vagy mi? Sokkal szörnyűbb dolgokat lát, amik tényleg hatással vannak rá, csak Neked az nem szúr szemet. Szálljatok már végre le erről a témáról, és nem kell a félrenevelt gyerekeitek miatt a melegeket okolni! Elég gyenge ok..

2015. jún. 4. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

"ha ki merem jelenti, hohy a homoszexualitas erkolcstelen"

Akkor nem mondasz igazat, mert ez egy született dolog, erkölcstől független. Ilyen alapon azt is mondhatnád, hogy a szőke haj erkölcstelen.

Részedről ennek 2 oka lehet:

- buta vagy, félrevezettek

- vagy rosszindulatú vagy.

Döntsd el, hogy a kettő közül melyik az igaz.

2015. jún. 4. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Fogalmazd már meg nekem, hogy mi az az erkölcs, és mi minősül erkölcsösnek, köszi.
2015. jún. 4. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg erkölcstelen ok nélkül gyűlölni valakiket egy olyan tulajdonságukért, amiről nem tehetnek és amiből neked semmiféle hátrányod nem származik.

És itt közel sem imádatról van szó. Az egyetlen csoport, akik érzelmeket táplálnak a melegek felé, azok, akik utálják őket.

2015. jún. 4. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Politikától mentesen: Nyugat. Onnan jön mindez, lassan már az lesz a ciki ha valaki hetero. Melegek, lezbikusok voltak régen is, csak nem verték nagy dobra, mindenkinek jó volt. Ezzel meg ami ma megy, inkább csak szítják a tüzet. kell felvonulás? Persze csak azt érik el vele, hogy aki ellene van az méginkább ellene lesz, mert hergelik vele. Kell a TV-ben ez a sok " homozás " ? Csak azt érik el vele, hogy még inkább megutálják az emberek azokat akik kitalálják ezt a felfogást.
2015. jún. 5. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!