A mai zsidókat miért kell bántani? Miért nem szereti sok ember őket?
"Én szeretem Őket, ugyanolyan emberek, mint Mi.
"
Olvass bele ezzel kapcsolatban a Talmudba. Ki fogsz akadni. Te Egyenlő.
A zsidóság I.ten kiválasztott népe. Nem azért, mert több, mert jobb, vagy ilyesmi, hanem kiválasztott a parancsolatok betartására. Egy vallásos zsidó tudja, hogy a kiválasztottság nem kiváltság, sőt... Olyan életet élni, ami megkötésekkel jár, és nem mindig a legegyszerűbb.
Én önként csatlakoztam a zsidósághoz, betértem, magamra vettem a parancsolatokat, és azt gondolom, hogy vannak jó emberek, és rossz emberek, gazdagok, és szegények, stb., és ez független attól, hogy valaki zsidó, arab, nagyar, kínai vagy bármi egyéb. :)
az előző hozzászólónak nagyon igaza van!
a zsidó nép a legrasszistább a világon, "ki farkast ordít, maga a legnagyobb farkas"
a zsidók antiszemitáznak, rasszistáznak miközben a gojokat (nem zsidókat) legszívesebben kiirtanák.
MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője (1771-1789)
"A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!