Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az érettségiig 50 órát kötelez...

Az érettségiig 50 órát kötelező önkénteskedni. Hova lehet menni? Írnátok pár ötletet?

Figyelt kérdés
Amúgy azt hallottam, hogy állatmenhelyre nem lehet, vagy tévedek?

2015. máj. 13. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb, ha az iskolától érdeklődsz. Ugyanis nekik kéne javaslatot is tenni, hogy hová mehetsz.
2015. máj. 13. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
És ezt tanév közben kellett volna, nem tanév végén.
2015. máj. 13. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, csak központilag elfogadott helyre lehet menni, tehát nem akárhova. Suliban érdeklődj.
2015. máj. 13. 22:10
 4/8 anonim válasza:

2-es: elvileg nyári szünetben, "tömbösítve" is ledolgozhatja, ha a suli megengedi.

Kérdező: tényleg a suliban érdeklődj, ők tudják, milyen fogadószervezetek vannak a környéken. Én úgy tudom, menhelyre is lehet, ha az adott egyesület része a programnak, viszont lehet, h a könyéketeken nincs ilyen menhely.

2015. máj. 14. 11:20
 5/8 anonim válasza:
Ja, és amúgy itt is nézelődhetsz: [link] De nem tudom, hogy tényleg minden hely benne van-e az adatbázisban.
2015. máj. 14. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:
8. os vagyok, csak jövőre kell mennem, 2. válaszoló
2015. máj. 14. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ismerősöm óvodában csinálja, kb. dadus munkát végez, ágyaz, ebédet oszt, foglalkozásokat készít elő stb. és nagyon szereti.

Én úgy tudom, lehet menni bárhová előre egyeztetve az iskoláddal. Csak annyi a lényeg, hogy meglegyen az aláírás.

2015. máj. 15. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha 8-os vagy, akkor nagyon bőven ráérsz még ezzel foglalkozni.
2015. máj. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!