Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ennyi bunkó paraszt...

Miért van ennyi bunkó paraszt ember?

Figyelt kérdés

komolyan nem értem pl, hogy ha valaki, ír egy választ egy kérdésre, ami mondjuk személyes véleménye és nincs benne semmi provokáló, miért kell lepontozni egyből?? azért mert valakivel nem értünk egyet lekell pontozni? hihetetlen, komolyan. De ezt nem csak azért írom, mert engem lepontozgatnak, másokat is és nem értem miért? ennyi bunkó van? pl mondjuk a kérdés _: szerintetek barna vagy szőke haj a jobb?

válasz: szőke és akkor mellette lepontozva hatvan százalékra... :D egyszerűen vicces, miért csinálják ezt az emberek? mert valaki nem ugyanazon a véleményen van mint ők, vagy csak jó dolog nyomogatni azt a fel le pontozó nyilacskát? Nem kell magatokra venni, aki nem ilyen attól elnézést _:]

2010. febr. 23. 19:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, meg amit kifelejtettem, pedig szintén lényeges és rohadt idegesítő: akik unatkoznak azok komolyan idejárnak és hülye válaszokat irkálnak, trágárságokat stb.? és még mennyi ilyen van... a magyar embereknek fő jellemzője hogy bunkók,irigyek vagy mi?
2010. febr. 23. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Miért fontos, hogy pontoznak? Én nem foglalkozom vele, sztem felesleges!
2010. febr. 23. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Egyetértek a válaszolóval.
2010. febr. 23. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

nagyon sok ember nem bírja az alapvető emberi hülyeséget, ezért ad hülye választ a hülye kérdésre

és a fel vagy lepontozásért pedig előrébb kerülsz a ranglétrán. :) Sokan arra gyúrnak.

2010. febr. 23. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Ez ott vicces ahol véleményt kérdeznek és ha a másiké nem egyezik akkor máris megy a mínusz. Sajátságos értelmi szinvonalra utal.

(ajánlom mindenkinek figyelmébe a te kire fogsz szavazni kérdéseket, jól látszik hogy ki milyen szellemi szinvonalon áll, illetve hogy melyik párt tagjai aktivizálják magukat)

nyugodtan lehet lepontozni:D

2010. febr. 23. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyedül az utolsó felhasználó értette meg, hogy mire gondoltam.:D
2010. febr. 23. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Én nem tudom miért kell lepontozni egy mi a véleményed kérdésnél ,de én is nagyon gyűlölöm.

A % max annyit árúl el ,hogy egy ember mennyire komoly.Pl egy 40% os ember vagy nagyon buta válaszokat adott vagy nagyon szerencsétlen.

Egy 70% os már tuti nem beszél hülyeségeket mert 10 ből 7 kérdésre hasznos választ adott vagy csak szerencséje volt és nem nyomták le a föld alá.

Én személy szerint az összes reklámot és képet tiltottam innen és még a pontozó kezeket is véletlen így nem pontozgatok sem le sem fel:)

Igen az idejáró unatkozó törzsbunkókból is lehetne összeszedni egy csokrot mert elég irritáló.

Valamelyik viccoldalon még olvastam is ilyen "hülye" kérdéseket meg kell hagyni vicces dolgokat kérdeznek az emberek

2010. febr. 23. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha valami provokatívat, vagy egyoldalút válaszolok, ami tudom, hogy nem tetszhet mindenkinek, megértem a lepontozást. De amikor őszintét, hasznosat és igazat, nagyon rosszul viselem, hogy indoklás nélkül, csupán nemtetszésből lepontoznak.
2010. febr. 23. 20:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veletek... :S
2010. febr. 23. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
mert verebek -_-"
2010. ápr. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!