Piriiiii kérdése:
Van valaki, aki didgeridoo-n játszik?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, teljesen kezdő vagyok, egyszer-kétszer próbáltam ki a hangszert.
Milyet ajánlanátok? 10-20 ezer forintom van rá körülbelül, egy olyat szeretnék, ami tanulás szempontjából megfelel, de azért minőségibb.
2015. máj. 9. 13:39
11/13 A kérdező kommentje:
Nem veszem trollkodásnak egyáltalán. Én rengeteget szórakoztam a porszívócső fújásával régen, mert tökjó hangja van, és a videót elnézve pláne nem hinném trollkodásnak, amit írsz. Azt is tudom, hogy vannak gyárilag műanyag csövek is.
2015. máj. 9. 14:22
12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként már nem használsz ilyesmit?
Nehéz volt megszólaltatni?
2015. máj. 9. 14:23
13/13 anonim válasza:
Nekem van egy közel 2 méteres. Én ugyan nem tudok "értelmes" hangokat kicsalogatni belőle (igaz, trombitából sem tudtam), de akitől vettem nagyon jól tudta használni. Pont batikolt díszítésű (így mondta az eladó), egy huszasért nem hiszem, hogy eladnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!