Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cserkésztáborok Pesten középis...

Cserkésztáborok Pesten középiskolásoknak?

Figyelt kérdés
Tudtok valami olyan cserkésztábort ahova olyanok is mehetnek, akik kisebb korukban még nem voltak cserkészek, de már idősebbek ? Vagy hogy megy ez a dolog? Kell csatlakozni egy cserkészcsapathoz, ahhoz hogy táborba lehessen menni? Pesten lakom, erre tudtok valamit? Vagy hogy megy ez az egész?? 16/L

2015. máj. 5. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 3 fiam cserkész, de ők azok voltak kiskoruktól.

Együtt szoktak táborozni a 148-as cserkészcsapattal, ahol minden korosztály van. A Szent Gellért Gimiből van tudtommal a többség, de nem mindenki jár oda. Szerintem legegyszerűbb velük felvenni a kapcsolatot. Vagy keress rá a Magyar Cserkészszövetségre, biztosan fognak segíteni.

2015. máj. 5. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Kifejezetten az ilyen igényekre a válasz: Felfedezotabor.hu a cserkészek csinálják.

Balu

2015. máj. 6. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elég hasznos, ha megismer az a csapat, ahová mennél. Nálunk vannak korodbeli lányok (fiúk is :) ), ha valóban szeretnél táborba jönni, akkor van rá mód.
2015. máj. 7. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Balu által ajánlott Felfedező tábor jutott nekem is először eszembe! Ez azért is jó, mert lenne alkalmad megismerni cserkészeket/ cserkészet után érdeklődőket, és ha még mindig érdekel, ez alapján is tudsz utána csapatot választani.

2. Eszembe jutott még ez a térkép, ami segíthet megkeresni a hozzád legközelebbi cserkészcsapatot, ami szintén fontos szempont lehet. (Nem tudom mennyire friss, de talán kiindulásnak jó.) :)

[link]

(Személyes véleményként zárójelben még annyit tanácsolnék, hogy tényleg jó megismerni egy csapatot, mielőtt kb. 10 napra elutazol velük. A saját dolgodat is megkönnyíted ezzel.)

PEPE

2015. máj. 7. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!