Valaki tud mutatni olyan oldalt ahol érthetően le vannak írva a következők? : kelti-nyugati gótok, vandálok, frankok
A Wiki ehhez a témához szerintem jó is meg elég is, de ha részletesebbet akarsz, akkor ott van az angol nyelvű Wiki. :) Értelemszerűen a megadott szakirodalmat is figyelembe véve.
Nem sok esélyt adok arra, hogy magyar nyelvű szakirodalom online olvasható lenne a neten - de hátha tud valaki linket adni, én is kíváncsian várom.
Tóth Gyula foglalkozott ezekkel a dolgokkal: https://www.youtube.com/watch?v=XRpCm6LPK9s&list=PLxabnVY97e..
Valamelyik filmben beszél ezekről, érdemes megnézni.
A második linket felejtsd el, ahelyett olvashatnál Gyűrűk urát is, abból is többet megtudsz a germánokról.
Neten én sem tudok sok mindent adni, az erről szóló írások pedig nincsenek meg pdf-ben, de ezen a wikipédia oldalon elég normálisan össze van foglalva amit keresel: [link]
Tudom a tanárok nem szeretik a wikit, de ezt kijátszhatod azzal, hogy a wiki oldalon lévő forrásokat adod meg saját forrásaidként.
Eléggé felkészült és utánajárt amint néztem. Igazi történész nincs. Történész van, és az vagy hazudik vagy nem.
Vagy nem mondhatja el a valóságot.
Inkább ilyeneket nézegessen az ifjúság.
Ja, de a videóban szereplő úriember nem történész. Tudod nem véletlenül kell ezt is tanulni.
Én sem megyek be egy agyműtétre és kezdek operálni, csak mert elolvastam egy könyvet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!