Megvilágosodtam?
Sziasztok.27 éves vagyok fiú és angliában élek 1 éve.A héten mentem a lakásomhoz és útközben elkeztem filózni,hogy miért nem vagyok igazán boldog és elégedett magammal.Vissza emlékeztem,hogy kiskoromban mik voltak a vágyaim és úgy alapból milyen voltam.Na a lényeg nagyából 10 éves korom óta nagyon izmos akarok lenni(testépítő szint).Fiatal tiniként utáltam a cigit és az angol nyelvet.Ja és otthon(Magyarország) jófizető munkát akartam.Na most rájöttem,hogy mi a baj:).65kg vagyok,cigizek,nem beszélek jól angolul és a munkám katasztrófa(mosogatás).Ezek nnagy ellentétek a fiatal és a mostani önmagammal.vékony-izmos,cigizek-cigi utálat.Jó tanuló-Nemtudom magam rávenni az angól tanúlására.Ha jóbban tudnák angolúl jobb munkahelyem lenne magassabb fizetéssel.Ezeket beláttam változtatok is hétfőtől(1. No cigi)Pénzem arra van,hogy kondiba és nyelvsuliba járjak.17 évnek kellett eltelnie,hogy"megvilágosodjak" vajon Isten vagy valaki más akarta így?Fúrcsa.És az egyik gondom az,hogy én tényleg nagyon izmos akarok lenni,de sok ember előitéletes ezzel kapcsolatban:S.Hogy értsétek: [link]
De vajon ez az UTAM?Ha valakivel történt hasonló(megvilágosodás vagy annak vélt)kérem írja le,hogy mi történt uttána.Véleményeket köszönőm.
Istennek legfeljebb annyi köze volt ehhez, hogy neked adta a gondolkodás ajándékát. Inkább neked volt egy csekélyke részed abban, hogy ennyire meg kellett várni azt a sétát, hogy elkezdd! :)
Az ilyen túledzett gólemekkel csak annyi közös vonásod lehet, hogy külön emlékeztetni kell rá, hogy gondolkodj. Jó érzésű ember nem rondítja el magát, meg úgy általában semmiben se szélsőséges, még teljesen jó dolgokban sem. Ha izmos akarsz lenni, jobb és kényelmesebb a sportos izomzat, nem beszélve arról, hogy hasznosabb, egészségesebb, olcsóbb és hát legálisabb. Igazából azok a legarányosabbak és mellé igen gyorsak és erősek, akik a mozgás öröméért mozognak.
Abba a nyelviskolába, ahol tanítottam, járt egy fiatal pár, mindketten testépítők voltak, a srác asszem 29 éves volt. Egyik nap hallottam a hírt, hogy nem jön többet, szívinfarktus elvitte. Biztos vagyok benne, hogy ehhez köze volt azoknak a szereknek, amiket szedett a testépítéshez.
A tanulással egyetértek, hogy feküdj neki. Fontos, hogy ne csak elhatározás legyen, hanem lépések kövessék, és legyél kitartó.
A kondi is jó, egy bizonyos szintig, amikor még nem szedsz mindenféle kétes szereket hozzá.
Emellett, ha Isten véleményét/személyét/rád vonatkozó akaratát/tervét szeretnéd megismerni, akkor kezdd el keresni őt. Pl. úgy, hogy elkezded olvasni a Bibliát, és imádkozol hozzá (saját szavaiddal elmondod neki mindazt, ami a szíveden van). Isten egy meghatározott céllal teremtett téged, sokkal nagyobb terve van annál, mint hogy egy mosogatófiú legyél. Ha keresed Őt, hidd el, hogy meg is fogod találni (tapasztalat).
Sok erőt és kitartást a cigi letevéséhez is!
2 napja googlet huzom a sztorid miatt.
Nem csak magamra ismertem, de szo szerint vannak egyes mondataid az altalam lapra leirt gondolataimmail.
Ha elolvasod a depersonalization/derealisation fogalmait hamar tudatosul benned a filozofikus ened miertje.
A kisertetiesen hasonlo gift or curse a szorongas es stressz kivaltoja (nalam fu triggerelte).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!