Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szent Johanna Gimi valóban...

Lovas777 kérdése:

Szent Johanna Gimi valóban megtörténte?

Figyelt kérdés

Vagyis igazi a szereplők igaz a történet vagy csak a szereplők és a történet meg se történt vagy hogy van ez PLS segítsetek kíváncsi vagyok rá?!?!?!

12/l

2015. ápr. 4. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Persze. Teljesen igaz történet. Olyan, mint a Biblia.
2015. ápr. 4. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem. Fiktív történet
2015. ápr. 4. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Persze, annyira igaz, mint a Harry Potter. :))

Attól, hogy mostanság játszódik, még lehet ugyanolyan fikció (kitaláció), mint mondjuk egy középkori mese.

2015. ápr. 4. 22:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor a szerplök se léteznek?
2015. ápr. 4. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 4. 22:22
 6/13 anonim válasza:
Nem a szereplok sem leteznek,de ha a regebbi kiadasokon megnezed azon rajta van hogy a tortenet kitalalt es hogy a szereplok is kitalaltak,es ha van valami hasonlosag a valosaggal az a veletlen muve :-)
2015. ápr. 5. 10:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a link nagyon sokat segitet, de ha beirom a Google-be egy szereplő nevét és a képekre akk tök sok és ugy ahogy a könyv irja le a szereplőt rengeteg képet dob ki akkor ez hogy van??
2015. ápr. 5. 22:20
 8/13 anonim válasza:

Azokat a profilokat a rajongók hozták létre.

Leiner Laura írta, hogy a történet kitalált, a szereplők pedig a valóságban nem léteznek.

2015. ápr. 8. 18:48
 9/13 anonim válasza:
A kalauzban is leírták,h kitalált!!!!!!
2015. máj. 21. 14:49
 10/13 anonim válasza:

Utolsó: Mi van, ha nem olvasta a kalauzt? Pl.én sem olvastam el.

Amúgy minden rész elején oda van írva: ,,A történet szereplői kitaláltak, a valóságban nem léteznek.''

(Kb.így, fejből nem tudom, hogyan van írva)

2015. jún. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!