Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kell tudom az arab pasikró...

Mit kell tudom az arab pasikról? Szeretnék információkat kapni az arab pasikról, szokásaikról, stb.

Figyelt kérdés
Most ismerkedem egy arab pasival, aki 6 éve él itt nálunk. Semmit nem tudok az arab világról, így minden érdekelne, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, kérem ossza meg velem. Szokások, csajozós dumák és átverések, és mindent érdekel, amiről úgy gondoljátok, hogy jó, ha tudom. :) Nem szeretnék beégni előtte! :) Köszönöm szépen!
2010. febr. 18. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig szinte csak az egyetemi éveiket itt töltőkkel találkoztam. Ők a tapasztalataim alapján megpróbálják kiélvezni az otthoni szigorú szabályok után az itteni laza erkölcsöket. Azaz gyakorlatilag csajoznak orrba-szájba.
2010. febr. 18. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet róluk ilyet is meg olyat is hallani. Nyilván te is hallottál már róluk rosszakat a tv-ből, újságból, pl. hogy kivitték a gyereket, és nem hozták vissza az anyjának, vagy hogy kivitték az asszonyt, és rákényszerítettek dolgokat, és még lett 3 feleségük.

Nekem van egy arab ismerősöm. Ő egy magyar lányt vett el. Kb. 7 évig udvarolt a lánynak, természetesen a szülők nem nagyon akarták elfogadni. Egy idő után már áldásukat adták. AKkor a pasi elhozatta Szíriából az apját, és megkérte a lány kezét. Náluk így szokás. 3 gyönyörű gyerekük lett. Szíriában élnek, de minden szünetet itthon töltenek. Imádja a feleségét, soha semmit nem kényszerített rá.

De sajnos vannak rosszabb sztorik is. Vannak nagyon fanatikus arabok, akik tényleg csak kutyába nézik az asszonyt. Persze csak kint. Itthon megfűzik, magukhoz édesgetik, rábeszélik, hogy költözzenek ki a hazájába, és ott már minden megváltozik.

Én tuti, hogy legalább 8 évig ismerkednék egy arabbal, mielőtt hozzámegyek, de csak akkor, ha itthon lakunk.

2010. febr. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!