Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Letiltható-e facebook- on a...

Letiltható-e facebook- on a képek bejegyzések megosztása?

Figyelt kérdés
az érdekel hogy ez milyen módon érhető el...

2015. márc. 26. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az van bejelölve, hogy csak az ismerőseid láthatják a bejegyzéseidet, akkor közülük hiába osztja meg valaki, akkor azt a megosztást is csak az ismerőseid látják, számodra idegenek nem...
2015. márc. 26. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
értem...és egy zárt csoport esetén ha úgymond titkos a csoport akkor mi a helyzet? de most jut eszembe ha a megosztó nyilvánosra van úgymond állítva akkor ha megosztja azt látni fogja bárki nem?
2015. márc. 26. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha te feltöltesz a profilodra egy képet, amit csak az ismerőseid láthatnak, aki nem ismerősöd, az nem, akkor hiába osztja meg valaki nyilvános módon, csak azok fogják látni, akik a te ismerőseid. Különben nem lenne semmi értelme annak, hogy te be tudod állítani, hogy ne lássa mindenki. Ez ugyanolyan, mintha bejelölöd, hogy csak te magad láss valamit, ha megosztod, azt is csak te látod, az ismerőseid és idegenek nem.

Egy zárt csoporton belül szerintem nem tudsz nyilvánosan megosztani valamit, csak úgy, hogy kizárólag a csoporttagok fogják látni.

2015. márc. 26. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm erre voltam kíváncsi
2015. márc. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!