Előfordult már veled, hogy olyan álmod volt, amit úgy éreztél van jelentősége, esetleg jósálom?
Figyelt kérdés
Szóval az álom után ha nem is rögtön ébredtél fel, de legbelül érezted, hogy ennek jelentősége van, és egyszerűen nem tudtad/tudod elfelejteni.
Szóval azért lehet érezni azt is, hogy az egy egyszerű álom volt, viszont ez valahogy más.
Esetleg később be is következett?
2010. febr. 16. 07:56
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy volt. A kis álmokat fel kell írnod rögtön, mert illékonyak. Az ilyenek, amikre később is emlékszel, jelentősebb álmok. Többnyire akkor jönnek, amikor megváltozni készül valami az életedben, vagy döntened kell. Megfejteni jó eséllyel csak te tudod. Létezik ugyan általános szimbólumrendszer, ami minden ember álmában nagyjából ugyanazt szokta jelenteni, de nagyrészt a saját eddigi élményeid, tapasztalataid szerinti, egyéni jelképrendszeredet kell megfejtened. Ez egy hosszabb folyamat, évekig is ismerkedhetsz saját magaddal.
2/2 Salx Narval válasza:
Egyszer álmodtam egy teljesen valósághű álmot a halott nagyapámmal,még az érintését is éreztem.Nagyon boldog voltam, pedig tisztában voltam vele, az álmomban is, hogy ő már nem él.Kérdeztem ,hogy vannak, mert a nagymamám is halott,azt válaszolta, hogy jól és megfogta a kezem.Sajnos többet nem mondott, mert szétfoszlott a kép, próbáltam erősen összerakni, de már csak torz foszlányokban sikerült.Nagyon nagy hatással van rám, a mai napig is ez az álom.Nem hiszek a szellemekben és hívő sem vagyok, de meginogtam az álom után és nagyon várom, hogy újra lássam őket.Bármi is az igazság,jó volt hallanom, hogy jól vannak, még akkor is, ha csak a saját elmém szólt hozzám álmomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!