Ez normális, ha egy könyv ennyire a hatalmába kerít?
Én is ilyen vagyok: ha nagyon megszeretek valamit, teljesen a hatalmába tud keríteni. Folyton azzal foglalkoznék legszívesebben. :)
Mostmár persze kordában tartom a rajongásomat, és a témák is komolyodtak (20 éves vagyok), de még kamaszkoromban nagyon komolyan tudtam venni egy-egy ilyen rajongást. :D
Csak azzal vigyázz, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot teljesen a külvilággal. Amikor nekem tanácsolták ezt, butaságnak tartottam, de így visszanézve igazuk volt. Hiába voltak hasonló érdeklődésű barátaim, elmentem egy-egy rendezvényre (szóval nem zárkóztam be), az "átlag" külvilággal, mindennapi dolgokkal nem törődtem, és ez néha sajnos visszacsapott. :)
nem tudom, hány éves vagy, de én 13-15 éves koromban éppen így voltam a Harry Potterrel, mint te, meg úgy a legtöbb filmmel,konyvvel, ami tetszett :) ma is szeretem nagyon, magnézem az összes filmet is moziban, meg mindig én voltam az első a könyvesboltban, ha megjelent egy új rész, de 16 éves korom után már nem fanatizáltam túl semmit sem...szerintem ez olyan tipikus tinilány dolog :)
20/L
velem is volt már ilyen többször. pl a harry potternél is, de az már kb 2 éve volt.
és most olvastam az Életben maradtak-at(piers paul read) és ez teljesen a hatalmába keritett! miután elolvastam egy hétig még folyamatosan erre a könyvre gondoltam egész nap.
Én pont így vagyok, szintén Harry Potter. Már kinőttem a roxfortos korból, de mégis.
24/l
"Ez normális, ha egy könyv ennyire a hatalmába kerít?"
Igen, azt jelenti, hogy a könyv jó. Ha ez a Harry Potterrel fordul elő veled, akkor még nem sok jó könyvet olvashattál. Ami jó hír, mert ezek szerint még sok nagy olvasmányélmény hátra van neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!