Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki lehet dobni a kukába az...

Ki lehet dobni a kukába az elromlott hajvasalót? Vagy meg kell várni a lomtalanítást?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan dobd ki a kukába Balázs 😊
2015. márc. 6. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Legtöbb hipermarket bejáratánál van erre a célra felállított gyűjtődoboz. Oda bedobhatod bátran. Továbbá gondolom az elromlott helyett venni fogsz egy újat is. Vidd magaddal a régit, ahol megveszed az újat, ott kutya kötelességük átvenni a régit.
2015. márc. 6. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kidobhatod, de ha akarsz újat venni, akkor szerintem tartsd meg addig, amíg az újat meg nem vetted. Időnként vannak olyan akciók a boltokban, hogy ha behozod a régi, elromlott ... akármit, akkor X% vagy 500(1000,1500...)Ft kedvezményt kapsz az új árából.
2015. márc. 6. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, nem vagyok Balázs :D

Köszönöm az érdemi válaszokat (bár a Balázsos megmosolyogtatott, így azt is megköszönöm), akkor egyelőre megtartom. Már van új, erről meg is feledkeztem, tavaszi nagytakarítás során találtam meg. Remélem elcsípek egy ilyen akciót, de ha nem, már akkor is tudom mit kell tennem.

Köszi szépen!

2015. márc. 6. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!