A német vagy az osztrák a befogadóbb, toleránsabb nép?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 17:29
1/5 anonim válasza:
egyértelműen az osztrákok barátságosabb nép a németek kimértebbek
2/5 anonim válasza:
Ha normálisan viselkedsz és megtanulsz németül, akkor tökéletesen elfogadnak.
Ha viszont így viselkedsz, mint egy igazi magyar büdösbogár átlagos tahó, akkor már nem fognak annyira szeretni.
És akkor majd lehet picsogni a Facebookon, hogy milyen intoleránsak a németek.
3/5 anonim válasza:
Kelet-Ausztria nagyon görény Bécset kivéve. Ott nagyon lenézik a magyart. Meg az osztrákok egyébként is rátartibb népség.
Németeknél nekem még nem volt gondom
4/5 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek a másodikkal. Jól leírta a tipikus magyar mentalitást.
Mivel több rokonom és ismerősöm is kinn él Ausztriában, és én is voltam már ott párszor, elmondhatom, hogy nagyon kedvesek és befogadók. Előre köszönnek, mosolyognak, ami itthon ritkaságszámba megy. Főleg Pesten.
5/5 anonim válasza:
Osztrákokkal nem nagyon van közeli tapasztalatom, németekkel viszont annál inkább - ők pedig teljesen rendben vannak. Persze nyilván sokat segít, hogy elég jól beszélek németül, így igazából soha nincsenek kommunikációs gondok; ha rendesen tudsz beszélni velük, az már mindenkép egy nagyon jó alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!