Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyha jönne a világvége vagy...

Hogyha jönne a világvége vagy ilyesmi akkor te mit csinálnál? / ki mit csinálna? (remélem jó ebben a témában ak érdésem)

Figyelt kérdés

Körbekérdeztem pár ismerősömet és volt aki (lány is) aztm ondta hogy végig dugna mindent. xD

Te mit tennél?

2015. márc. 1. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első, hogy ott hagynám, aki erről tájékoztatna. Sok értelmesebb dolgot tudok elképzelni magamnak, mintsem ilyesmivel töltsem azt az alig száz évet ami vár rám.
2015. márc. 1. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Sebesen dolgoznék rajta hogy mégse jöjjön.

Nem véletlen találtuk fel az időzónákat sem...

2015. márc. 1. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

"...vagy ilyesmi..."

Ha "ilyesmi" jönne, "olyasmit" csinálnék, a kettő semlegesítené egymást és jót röhögnék a hiszékenyeken.

2015. márc. 1. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Találkoznék mindenkivel, akit szeretek.
2015. márc. 1. 19:45
 5/6 Vree ***** válasza:

#2es: Akkor a kínaiaknál 7 órával később van világvége? XP

Az a gyanúm, hogy a többi ember bőven adna nekem elfoglaltságot (szokás szerint), nem lenne időm ezen agyalni.

Mondjuk kitalálom, hogy beszállok a 2000 fős partiarc karavánba, akik mind eladták a házukat és most tök részegen/drogozva utazzák körbe gyalog a Földet (kocsin nem lehet persze, mert a benzinkutak nagy része is leállt), mikor jönne a hír, hogy mennem kell segítenie, mert az Ítéletnap Vitézei szekta pont a szüleim körnékét gyújtogatja, meg a húgom is hamarosan jön haza Kanadából. (a légitársaságok magasztosan vállalták-állami támogatással-, hogy végig -az utsó napok kivételével - nyitva maradnak, hogy mindenkinek sikerüljön hazajutni.)

A barom rendőr meg lelőtte magát légpuskával, mégiscsak el kéne takarítani, részeg randalírozók betörtek egy házba az utcában #&@ható csajok után kutatva, a boltok felét meg kirámolták...szal ilyesmik bőven eldöntenék helyettem, hogy mire fordítsam az energiáimat. :)

2015. márc. 2. 02:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Kihúznám a hűtőt a konnektorból. Ha én már nem leszek, felesleges lesz hidegen tartani a sört.
2015. márc. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!