Hogyha jönne a világvége vagy ilyesmi akkor te mit csinálnál? / ki mit csinálna? (remélem jó ebben a témában ak érdésem)
Körbekérdeztem pár ismerősömet és volt aki (lány is) aztm ondta hogy végig dugna mindent. xD
Te mit tennél?
Sebesen dolgoznék rajta hogy mégse jöjjön.
Nem véletlen találtuk fel az időzónákat sem...
"...vagy ilyesmi..."
Ha "ilyesmi" jönne, "olyasmit" csinálnék, a kettő semlegesítené egymást és jót röhögnék a hiszékenyeken.
#2es: Akkor a kínaiaknál 7 órával később van világvége? XP
Az a gyanúm, hogy a többi ember bőven adna nekem elfoglaltságot (szokás szerint), nem lenne időm ezen agyalni.
Mondjuk kitalálom, hogy beszállok a 2000 fős partiarc karavánba, akik mind eladták a házukat és most tök részegen/drogozva utazzák körbe gyalog a Földet (kocsin nem lehet persze, mert a benzinkutak nagy része is leállt), mikor jönne a hír, hogy mennem kell segítenie, mert az Ítéletnap Vitézei szekta pont a szüleim körnékét gyújtogatja, meg a húgom is hamarosan jön haza Kanadából. (a légitársaságok magasztosan vállalták-állami támogatással-, hogy végig -az utsó napok kivételével - nyitva maradnak, hogy mindenkinek sikerüljön hazajutni.)
A barom rendőr meg lelőtte magát légpuskával, mégiscsak el kéne takarítani, részeg randalírozók betörtek egy házba az utcában #&@ható csajok után kutatva, a boltok felét meg kirámolták...szal ilyesmik bőven eldöntenék helyettem, hogy mire fordítsam az energiáimat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!