Néhány barátnőm elkezdett utánozni, miért? Miért csinálják ezt az emberek? Hogyan kezeljem?
Nagyon közeli és jó barátnőimről van szó.
Az egyikőjük már elég rég óta elkezdte.
Még általánosban vettem észre,hogy teljesen leutánozta az írásomat. Aztán később is egy osztályba kerültünk, én kicsit csendesebb vagyok ezért szünetekben inkább rajzolok valamit,mintákat találok ki, mesefigurákat meg hasonlóakkal díszitem a füzeteimet. Erre meg kis idő múlva látom,hogy ő is ugyanezt csinálja, ráadásul ugyanazokat rajzolja.
Aztán elkezdtem ilyen díszes betűkarakterrel írni, füzetek elejére, majd látom,hogy ő is ugyanezt teszi, az összes borítója tele lett ilyennel. Aztán meg mások dicsérik hogy jé de vagány,közben az én ötletem lopta.
Akkor a nyáron voltunk egy táborban, ahol volt a tetőpont,besokalltam, annyira leutánozott engem,hogy idegenek szó szerint testvéreknek néztek minket, és csodálkoztak,mikor mondtam,hogy hát nem is.
A frizurámat szinte minden nap leutánozta és még ilyen dolgok. Ha vettem valami cuccot kérdezte,hogy ez honnan van? megmondtam,majd közli hogy jé én is épp ilyet akartam már venni.
Egy másik barátnőm,aki a legközelebb áll hozzám mostanában a frizurámat utánozza, megkérdi,hogy ezt hogy csináltam, megmutatom,majd másnap őt is ugyanúgy látom.
Szülinapomra kaptam egy nagyon szép órát, mikor meglátta hogy viselem elkezdte mondogatni,hogy ő is már régóta szeretne egyet, olyan szépek...és ő is beszerzett pont egy fehéret,mint az enyém.
Nem értem,miért csinálják ezt? kicsit idegesít,mert tőlem lopnak ötletet,majd mindenkinek a saját stílusukként adják elő, közben tőlem lopták.
Ja,és a környezetemből ismerősök, akikkel többször vagyok egy helyen suli miatt meg közel laknak, hárman utánozták le a frizurám miután befestettem. Már nekik is tök olyan mint az enyém, érdekes pont utánam festették....
18L
Voltatok már így? Hogyan kezeljem?
Biztos te is valami kis majmolós vagy,akinek nincs saját stílusa.
Igenis van pár barátnőm rajtuk kívül akik tök normálisak és megvannak a saját értékeik,stílusaik, de akiket írtam azokról messziről süt le,hogy szinte minden dolgomat lesik és próbálják leutánozni.Egy lány ezt meg is jegyezte nekem,hogy észrevettem-e mit művel a másik?
Szóval ez nem az én gyerekességem,és nem ezért írtam ki a kérdést.
Amiket leírtam az mind igaz,az volt a kérdésem,hogy miért jó ez néhány embernek és hogyan kéne kezeljem. Ha nem a kérdésre válaszolsz akkor ne is írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!