Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebookon le lehet tiltani...

Facebookon le lehet tiltani azt, hogy idegenek tudjanak írni üzenetet?

Figyelt kérdés

Kerestem nem kis ideig ezt a beállítást, de nem találtam semmilyen formában.

A követést le tudom tiltani, csak ismerősök követhetnek.

Az ismerősnek jelölést pedig csak úgy tudtam lekorlátozni, hogy "ismerősök ismerőse".

De az üzenetekkel kapcsolatban nem találtam semmit.

Esetleg valakinek lenne valami tippje?

2015. febr. 24. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lakatos menü, további beállítások megjelenítése, Ki léphet velem kapcsolatba, szigorú szűrés. :)
2015. febr. 24. 01:33
 2/3 anonim válasza:
0%
Persze, tilts le mindent. Azután majd ha elhagyod valamidet, legalább nem bírnak rád írni, hogy megvan a holmid és vedd át, ahol hagytad. Jártam így.
2015. febr. 24. 09:26
 3/3 A kérdező kommentje:

A szigorú szűréssel csak annyit lehet elérni hogy az egyéb mappába kerülnek az üzenetek. De mondjuk nem lenne rossz ha már egyszer pl. le tudom korlátozni arra a követéseket hogy csak az ismerőseim kövessenek akkor az üzeneteket is le lehetne hogy csak az ismerőseim tudjanak. :/

Na mindegy, akkor ez marad így.

Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!