Csodák Palotájába lehet-e fényképezni? Mik vannak ottan? (minnél többet)
Lehet fényképezni, sőt!
Minden páratlan órában kezdődik előadás, arra mindenképpen üljetek be. Nagyon érdekesek és egyben jól fogtok szórakozni is.
Én 13 évesen voltam (8 éve) akkor a fényképezős cucc volt a kedvencem:D Az volt a legjobb amikro lefényképezett vmi fekete háttér előtt a gép aztán ott maradt az érnyékod és eltűnt :D
MEg a fakírágy:)
Olyan duplafalű poharat(ital van benne és ha valakire rá akarod önteni jól jön:D)
ottan aztán csuda dógok vannak ecsém :D
szóval viccet félretéve, tényleg nagyon klassz, nem hiába csodák palotája, felnőtt, gyerek egyaránt élvezi és megunhatatlan, én már voltam ott háromszor is és mindig találtam valami új érdekes dolgot :) de legjobban az a szoba tetszik, amibe beleáll két ember a két sarkába, és ha benézel a lyukon, akkor az egyik óriás, a másik meg egy kismanó :) de nagyon izgi dolgok vannak még, amiket ki kell próbálni,meg kell oldani, ilyenek...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!