Munkát keresek, nem vagyok alulképzett, relative jó képességeim vannak, jól írtam meg az önéletrajzot, miért nem válaszolnak sehonnan?!?
sajnos sok álláshirdetés kamu. tehát megvan kit vesznek fel, csak a "rend kedvéért" hirdetik meg. mondjuk egy nagy cégnél, hogy lássa a tulaj, volt verseny, közben az oszt.vez. pontosan tudja, hogy a keresztfiát veszi fel, vagy közig.ben azért mert kötelező pályáztatni...
meg sajnos sokszor csak azért adnak fel álláshirdetést, hogy adatokat gyűjtsenek, hiszen ott megadod az e-mail címed, tele lehet majd szórni spam-mel.
de ne add fel, mikor én állást kerestem, én is kb. napi 6-8 helyre elküldtem mire egy sikerült.
te hülye. álláshirdetésre adtam be természetesen. takarítsál te, ha ennyire ostoba vagy.
Szerintem te vagy a hülye kérdező, már nem azért. Idejössz nyafogni hogy nincs munkahelyed mert válogatós vagy. Okés, figyelj nekem van munkahelyem, ostoba is vagyok, te meg akkor dögölj éhen. Nekem aztán mindegy, én kitudom hónap végén a számlákat fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!