Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Ti milyen...

Egyetemisták! Ti milyen módszert használtok az életetek megszervezéséhez? Már persze, aki csinálja. Online felület, filofax stb?

Figyelt kérdés
Miket érdemes vezetni? Gondolkodom egy filofax beszerzésén, miket szerezzek be hozzá? Ti mit vezettek bele? Nem felejtitek el használni? :D Én eddig sajna akárhányszor nekikezdtem egy határidőnaplónak csúfos vége lett -.-
2015. febr. 7. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindig határidőnaplót használok, vagy pedig a telefonomra töltök le ilyen kis to-do listeket meg emlékeztetős alkalmazásokat, amik pittyegnek nekem, így tuti semmit sem felejtek el :D Na meg tele van a koliszobám post-itekkel :D
2015. febr. 7. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mindig beleírtam a füzet elejébe, h mikorra mit kell csinálni és minden órán átnéztem....ha láttam, hogy na hopp, jövőhétre beadandó, akkor azt már utána fejben tartottam
2015. febr. 7. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!