Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik még igaz...

Szerintetek létezik még igaz barátság? Nektek van olyan barátotok akiben megtudtok bizni? Illetve hogyan ismertétek meg egymást?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én szerencsés vagyok, nekem 3 ilyen is van. Bármit rájuk merek bízni. Az életemet is. Mind gyerekkori barátság, tart már kb. 17 éve. Akármilyen messze sodort is az élet eddig a barátság megmaradt. Amilyen sűrűn csak lehet találkozunk, emilen pedig napi szinten tudunk egymás dolgairól. Még soha nem csalódtam bennük, ahogy ők sem bennem. Remélem ezt kitart életünk végéig.

A 4. legjobb pedig a férjem. Tényleg igazi baráti, mindent amit a csajokkal megbeszélek, azt meg tudom vele is beszélni. Ha vele van bajom, azt is elmondom neki is.

2010. febr. 10. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:

nálam a egyik barátság tartott 6, a másik 3 évig.

Aztán ott telt be a pohár,hogy a képembe vágták,hogy miattam nem tudnak fiúzni...meg hogy gáz velem az utcán menni.Ezelőtt ezekszerint nem volt gáz??

de előtte is bunkók voltak már.

de már lesz*rom őket.

sajna annyira megbíztam bennük,hogy mindent elmondtam nekik,őkmeg semmit.

de már nemis nézünk suliba egymásra.

szerencsére másik osztályba járnak.

és őkis engem.

2010. febr. 12. 19:35
 13/14 A kérdező kommentje:
uhh! sajnálom h igy történt!:( sajnos nagyon sok ilyen ember van, mint a te volt barátnőid!:(
2010. febr. 12. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem már nagyon sok legjobb barátnöm volt...

de vmiért v pasi miatt v más miatt vége lett a barátságunknak.

és most nincs legjobb kb 2 éve..

2010. febr. 14. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!