Szerintetek létezik még igaz barátság? Nektek van olyan barátotok akiben megtudtok bizni? Illetve hogyan ismertétek meg egymást?
Én szerencsés vagyok, nekem 3 ilyen is van. Bármit rájuk merek bízni. Az életemet is. Mind gyerekkori barátság, tart már kb. 17 éve. Akármilyen messze sodort is az élet eddig a barátság megmaradt. Amilyen sűrűn csak lehet találkozunk, emilen pedig napi szinten tudunk egymás dolgairól. Még soha nem csalódtam bennük, ahogy ők sem bennem. Remélem ezt kitart életünk végéig.
A 4. legjobb pedig a férjem. Tényleg igazi baráti, mindent amit a csajokkal megbeszélek, azt meg tudom vele is beszélni. Ha vele van bajom, azt is elmondom neki is.
nálam a egyik barátság tartott 6, a másik 3 évig.
Aztán ott telt be a pohár,hogy a képembe vágták,hogy miattam nem tudnak fiúzni...meg hogy gáz velem az utcán menni.Ezelőtt ezekszerint nem volt gáz??
de előtte is bunkók voltak már.
de már lesz*rom őket.
sajna annyira megbíztam bennük,hogy mindent elmondtam nekik,őkmeg semmit.
de már nemis nézünk suliba egymásra.
szerencsére másik osztályba járnak.
és őkis engem.
nekem már nagyon sok legjobb barátnöm volt...
de vmiért v pasi miatt v más miatt vége lett a barátságunknak.
és most nincs legjobb kb 2 éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!