Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem zavar benneteket a sok...

Nem zavar benneteket a sok béna reklám?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ki ne ínycsiklandozó porlevesekre vágyna vasárnaponként titokban, amikor mindenki ráér, süt a nap, és oly idillin együtt a család! Nem tudják, mi a jó!
2010. febr. 9. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:

én még azt a reklámot is utálom, amiben az a hülye család van, azt hiszem a Tomi mosópor reklámja.

Az ismeretterjesztő csatornák tényleg jók, ott legalább a műsor is színvonalas.

2010. febr. 9. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:

TV-t nem nézek, ha reklám van, átkapcsolok, neten meg adblock plust használok. Nincs reklám.

Ez az oldal is tiszta, sehol egy banner. :)

2010. febr. 9. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
engem nagyon idegesítenek, át is kapcsolok, amint meglátom a "reklám" feliratot. meg az is gáz, hogy hangosabb mint a film. nem is értem, mire jó, sztem mindenki átkapcsol, meg akkor megy ki kajáért, cigizni stb.
2010. febr. 10. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
azért van hogy ne a film közben kelljen.
2010. febr. 10. 19:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Égem a jobban szertlek...-től ver ki a víz legjobban.
2010. febr. 10. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól engem is...meg úgy minden reklámtól!Minek kell ennyi reklám?!És válaszoljatok már nekem,ki a fene mondta ki,hogy a televízió reklámozásra való?!A televíziót arra találták ki hogy filmeket nézzünk!Nem reklámokat!

A fenébe tudom hogy kell,de ENNYI?!Bőven elég lenne egy 2 órás mozifilmbe két 5 perces reklám!De mennyi van?Két 10 perces!Még rosszabb esetben annyira hülyék hogy betesznek négy 5 percest,darabokra szakítva a filmnézés élvezetét!

2010. febr. 11. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az legalább ugyanilyen zavaró, hogy már lassan éjfél mire egy filmet kezdenek vetíteni. Na jó nem teljesen, de majdnem. Addig meg nézheted magukat híresnek képzelő idióta celebek ökörködéseit. Ha végre van film, akkor az többnyire ezerszer leadott vacak. Az előtte lévő műsorokból meg árad a mocsok. Ezek még a reklámoknál is idegesítőbb dolgok, ezért nincs már tv-m jó ideje. Híradó van online is, ha valamit meg akarok nézni akkor meg letöltöm vagy nézem online amikor nekem jó, rekám és egyéb nélkül. A gyerekem olyan meséket néz amit odaadok neki, nem gyilkos robotokat, meg félpucér rajzfilmnőciket. Elég az nekem, hogy ha hazajön a nagyszülőktől a fél játék meg egyéb bolt kéne neki mert az volt a minimaxon. (mellesleg nem tilos reklámokkal direktbe bombázni a gyerekeket?)

+ előny, hogy elég csak a netet fizetni, nem kell pénz adni kábeltévére.

2010. febr. 13. 10:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, tényleg nagyon idegesítőek a reklámok, de az ilyenolyan csatornák részben ennek a bevételéből tartják el magukat. Ha nem lennének reklámok megszűnne az egész csatorna úgy ahogy van. Szerintem azért vannak jó reklámok is, csak kevés van belőlük.
2010. márc. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!